Welkom op de website van IJGV '38.

IJ.G.V. '38 is een gymnastiekvereniging die al bijna 80 jaar bestaat!
De vereniging biedt een diversiteit aan sporten zoals gymnastiek, turnen, jazzdans, trampolinespringen, galm, springen, conditietraining en badminton. Al deze sporten worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers.

Wil jij lid worden? Dan kun je je hier inschrijven.


geeltje nieuws

Facebook pagina

Jeugdbadmintonners IJGV vallen 5 keer in de prijzen

Op zaterdagmorgen 12 maart jl. hield IJGV weer haar jaarlijkse jeugdbadmintontoernooi in de Oosterholthoeve te IJsselmuiden. 

 
PERSBERICHT

 d.d. 13 maart 2016

 Jeugdbadmintonners IJGV vallen 5 keer in de prijzen
Op zaterdagmorgen 12 maart jl. hield IJGV weer haar jaarlijkse jeugdbadmintontoernooi in de Oosterholthoeve te IJsselmuiden.
Maar liefst 67 jeugdleden van IJGV en diverse badmintonverenigingen uit de omgeving streden per leeftijdsklasse voor de 1e prijs. In tegenstelling tot veel andere jeugdtoernooien wordt bij IJGV traditie getrouw alleen in het enkelspel gespeeld. Dat betekent dat de deelnemers geheel aangewezen zijn op hun eigen tactiek, techniek en uithoudingsvermogen.
Aan het begin van de middag werden de 1e, 2e en 3e prijzen uitgereikt en ontvingen alle deelnemers een aandenken. Daarnaast wordt sinds enige jaren een wisselbeker overhandigd aan de vereniging met de best scorende deelnemers. Deze beker is beschikbaar gesteld door Twilight in IJsselmuiden en werd dit jaar gewonnen door het team uit Nijeveen.
Het team van IJGV had tijdens het toernooi voor het eerst een eigen club T-shirt aan met dank aan de sponsoring door Van Olst Schilderwerken uit IJsselmuiden. Extra motivatie dus waardoor er uiteindelijk 2x een 1e prijs, 2x een 2e prijs en een 3e prijs in de wacht werden gesleept!

klik hier voor de foto's


Uitslagen: