IJGV op Kamper Spring Wedstrijden

Op zaterdag 1 november heeft IJGV deelgenomen aan de Kamper Spring Wedstrijden. Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi. Dit jaar vindt het plaats in Sporthal de Reeve in Kampen. Deze wedstrijden zijn voor gymnastiekverenigingen in Kampen, IJsselmuiden en de kerngebieden

Net na de middag was het de beurt aan de jeugd meiden. Er was enige (gezonde) spanning aanwezig bij de meiden, maar ze hadden er allemaal zin. Als eerste onderdeel hadden ze trampoline springen. Daar hadden ze allemaal veel zin in want dat lag hun wel. Ze hebben ook mooie sprongen laten zien. Er waren zelfs meiden bij die een hurksalto lieten zien en allemaal goed tot stand. Dit onderdeel werd daarom ook beloond met een 1e podiumplek. Daarna volgde lange mat, trampoline kast en plank kast. Ook hierin waren de meiden erg gedreven. Dat resulteerde in mooie podiumplekken. Kast-trampoline ook een 1e plaats, Lange mat 2e en kast-plank 3e. Meiden jullie het super gedaan!!!

Daarna volgde groep 7/8 in categorie M3. Ook hier was de spanning af te lezen op de gezichten. Voor sommigen was het ook de eerste keer, dus dat is ook best spannend. Maar ze hebben deze spanning omgezet in mooie resultaten. Het samenwerken in groepsspringen ging heel goed. Deze meiden hebben 3 podiumplekken weten te bemachtigen. Op trampoline-kast en plank-kast werden ze 1e! Op lange mat een 3e plaats. Bij minitrampoline grepen ze net naast de prijzen en werden ze 4e. Meiden jullie het heel goed gedaan, daar kun je trots op zijn.